B&B Aan de Haven

Thuis in Enkhuizen


 Uw kamer Uw kamer is rustig gelegen op de begane grond. De aansluitende prive badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel.

In de kamer zijn tuindeuren die toegang geven tot de kleine stadstuin. Deze is voor uw privegebruik. De tuin is op het zuiden gelegen.

De kamer is voorzien van een comfortabel lits-jumeaux. Naar wens wordt het bed met een tweepersoons of twee eenpersoons donzen dekbedden opgemaakt.                                                                      

Er is een comfortabel zitje en een gezellige eethoek. Hiernaast vindt u een lijstje van alle voorzieningen die de kamer u biedt.
Het uitgebreide ontbijt wordt op het tijdstip van uw keuze geserveerd op uw kamer of in de tuin.

Uw auto kunt u gratis en onbeperkt parkeren achter het NS station op 2 minuten loopafstand. Maar u kunt ook, als u dat liever heeft, gebruik maken van het afgesloten parkeerterrein achter ons huis. Uw fietsen kunt u veilig stallen (en opladen) in onze garage.

De kamer is op de begane grond gelegen en blijkt in de praktijk goed te gebruiken door rolstoelgebruikers die binnenshuis enigzins mobiel zijn. Op verzoek is er een douchestoel beschikbaar.